A magyar szépségmárka megálmodója, aki a testpozitivitás ügye mellé állt

Szépség… A mai világban nem könnyű körülírni, mit is jelent ez a szó, de talán nem is kell. Ahány ember, annyi „szépség”, és a hagyományos jelentésén túl sokkal inkább takar külső-belső harmóniát, amitől jobban érezzük magunkat a bőrünkben! 

Úgy gondoljuk, hogy a külső-belső harmónia megtapasztalásában és elérésében sokat segíthet az, ha a tükörbe pillantva – legyen az a tükör egy valódi tükör vagy a szeretteink tekintete – valami olyasmit látunk, ami egyedi, amit szeretünk, ami elégedettséggel tölt el minket. Persze nem lehetünk állandóan csúcsformában, de rengeteget számít minden egyes pillanat, amikor igenis látjuk, érezzük, tapasztaljuk magunkon és magunkban a ragyogást meg a „szépséget”, bármit is jelentsen ez a számunkra.

A Schüssler Natur CosMEDics ezt az érzést szeretné erősíteni és elősegíti natúrkozmetikumaival, mert őszintén hiszünk természetes alapanyagaink erejében és a holisztikus szemléletű szépségápolás hatékonyságában! Kizárólag természetes összetevők használata, innovatív natúr formulák megalkotása, környezettudatosság és társadalmi felelősségvállalás – ezek számunkra a legfontosabb tényezők, amelyeket minden Schüssler termék létrehozásánál szem előtt tartunk! Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy megmutassuk, micsoda erő rejlik a természetben, és hogy ezt az erőt miként lehet a leghatékonyabban és a környezetet a leginkább védve az organikus szépségápolás és ezáltal a testi-lelki harmónia megteremtésének szolgálatába állítani. 

– Szerintem a testpozitivitás egyik fő célja az, hogy beszéljünk arról, hogy a testkép hogyan befolyásolja a mentális egészséget és a jólétet – mondja márkánk megálmodója, Soós Adrienn. – Az egészséges testkép szerepet játszik abban, hogy az emberek hogyan vélekednek a megjelenésükről, sőt, hogyan ítélik meg saját magukat. Ezt a fontos üzenetet szeretnénk mi itt a Schüsslernél támogatni!Adrinak a témával kapcsolatban személyes tapasztalatai is vannak.

– Gyerekkoromban nagyon sovány és nagyon magas kislány voltam. Egy kisvárosban nőttem fel, ahol egy időben nap mint nap kaptam a kedves megjegyzéseket, mint például: „Jaj, ilyen magasan nem lesz soha párod!” vagy „Miért nem eszel rendesen, annyira sovány vagy!”. De a magasságom kapcsán a „zsiráf” napi szinten előjött, ami egy kamaszodó gyereknek igencsak megtöri az egyébként sem túl nagy önbizalmát. Emiatt szégyenlős lettem, évekig „elbújtam” a ruháim mögé, összegörnyedve jártam, szinte láthatatlanná szerettem volna válni.

Amikor Rita megkeresett ezzel a kampánnyal, illetve a támogatási lehetőséggel, azonnal igent mondtam, mert tudom, hogy ma is létezik ez a probléma! A saját lányomnál is látom és érzékelem, hogy manapság nekik még a social médiából is ömlik a rengeteg „milyen a tökéletes szépség és test” üzenet! Nagyon sokat kell vele is beszélgetnem az elfogadásról és arról, hogy minden test úgy szép, ahogyan a Jóisten megteremtette, a lényeg pedig nem a külsőségekben, hanem az egészséges életmódban rejlik!

A kampány videója itt látható:

A Schüssler NaturCosMEDics weboldala: https://schusslerkozmetikumok.hu/
A Schüssler NaturCosMEDics Instagram-oldala: https://www.instagram.com/schusslernaturcosmedics/