Pórul járhatsz, ha erre nem figyelsz – SOS bőrtuning nyár után

Azt hisszük a bőrünk mindent kibír és örökre olyan marad, mint amilyen most, vagy csak behuppanunk a plasztikai sebész székébe és ő majd mindent megold. Ez nem így van. Még a sebész sem képes mindenre. Most kell elkezdeni “feltölteni” a bőrt értékes hatóanyagokkal, nyár után pedig egyenesen kötelező.

Még mindig sűrűn hallom, látom, hogy nők legyintenek arra, hogy védjék a bőrüket a nyári napsugárzástól, hogy fontosabb a csokibarnaság, mint a tudatos ápolás, hogy még mindig meghajolnak a “csak barnán lehetsz szexi” oltára előtt és vásárra viszik azt, ami az egész testüket fedi: a bőrüket.

Ha úgy érzed magadra ismertél, akkor sincs minden veszve – és most nem, nem a plasztikai sebészetről beszélek, hogy majd mindent megold (mert nem old meg mindent) -, hanem arról, hogy kezdd el még ma, sőt ha épp otthon vagy és van rá egy kis időd akkor akár ebben a pillanatban ápolni, hidratálni a bőrödet, a szomját oltani.
Mivel a hámréteged összeforrt veled, azaz a részed, így mindenképp jól jársz.
Hiszen a lelkedet is ápolod a bőröd kényeztetésével és természetesen a megjelenéseddel is jót teszel. Arról már nem is beszélve, hogy milyen kellemetlen érzés a húzódó, feszülő, száraz, szomjazó bőr érzete.

Tudom, mert sajnos én sem vagyok egy első helyezett bőrápoló, olykor bizony még most is előfordul, hogy a napi rohanásban, számtalan teendő mellett kihagyok egy-egy lépést a rutinomból, sőt sajnos az is megesik, hogy lefekvés előtt hanyag az a tisztítás, de igyekszem odafigyelni, mert tudom, hogy a tudatos bőrápolás all in one az egész közérzetemnek, megjelenésemnek kedvez.

Ebben a videóban hoztam nektek néhány olyan terméket, amit az elmúlt napokban, hetekben kipróbáltam és megosztom veletek, hogy milyen tapasztalataim voltak velük kapcsolatban.
Kifejezetten a nyár utáni időszakban javasolt a használatuk (de nem csak akkor), hiszen akár kevesebb, akár nagyobb mértékben napfürdőztünk, biztos, hogy ráfér a bőrünkre egy feltöltő hidratáló maszk vagy akár egy ampulla-kúra.

A videóban bemutatott termékeket a Vagheggi és a Skinsmart oldalán érheted el.