Tavasszal is otthon? Csinosan és üdén karanténban is

Ha a körülmények úgy hozzák és jóval több időt kell otthonukban tölteni, akkor is lehetünk ragyogóan, frissek és érezhetjük magunkat jól a bőrünkben. Csupán néhány részletre kell odafigyelni.

Egy pihentető, illatos maszk, egy tavaszi színekben pompázó köntös vagy szabadidőruha a közérzetünknek is segít, a hangulatunkat is feldobhatja. Mindezt kiegészíthetjük egy nude körömlakkal, ami mindenhez passzol, de ha épp élénkebb színekre vágyunk, annak se mondjunk nemet.



A mi kedvenceink márciusra:

F&F
F&F papucs

Mivel nagyon sokan otthon is “szerepelünk”, Zoom-meetingeken veszünk részt, így a sminkről se feledkezzünk el.
Egy könnyed alapozó, spirál, arcpír és ajakápoló, majd indulhat a megbeszélés.

Tansy Mama, teljesen természetes, bőrtisztító és nyugtató hatású arcmaszk. Legfontosabb organikus összetevője a kék varádics, ismertebb nevén a blue tansy magas kamazulén tartalmú növény.

Tansy Mama arcmaszk

Rimmel 60 Seconds körömlakk 3 in 1 technológiájának köszönhetően nincsen szükség több lakk használatára a szuper fényes és tartós manikűr érdekében. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt szárad.

Rimmel körömlakk


F&F köntös

Maria Nila hajmaszk: Gyengéd kezelés, mely puhítja, hidratálja a sérült, száraz és kémiai anyagokkal igénybe vette hajat, valamint ellenállóbbá teszi azt az elektrosztatikus töltésekkel szemben.

Maria Nila hajmaszk: