A szépség és az erős immunrendszer tartópillérei mostantól kéz a kézben járnak

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használják őket.

Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka termékei. Ezek a professzionálisan összeállított étrend-kiegészítők ellátják a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal, hogy a lehető legjobban nézhess ki és a legjobban érezd magad. A termékek egyszerűek, ám tudományosak, céljuk az egészség fenntartása, a fiatalosabb és a hosszabb élet biztosítása.

A márka kiemelkedő terméke egy vegán fehérjepor, a kapszulás kínálatukban pedig hajerősítő, anti-aging és alvássegítő vitaminok szerepelnek.

Újdonságaik az immunrendszer erősítésére és a bőr szépségének és egészségének fokozására fókuszálnak. Az összes formulát úgy alakították, hogy a test saját, természetes védekezőrendszerét támogassa a tudományosan igazolt hatású CleanClinical Vitamins® vitaminokkal, gyógynövényekkel és növényi hatóanyagokkal, amit a modern technológiáknak köszönhetünk. Mintha visszacsavarnánk az öregedési folyamat gombját-hatékony keverékeik sejtszinten működnek, hogy csökkentsék az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeni károsodásokat.

ShieldUp – immunitás

Ez a naponta szedhető immunerősítő és a környezeti elemekkel szembeni védelmet nyújtó táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai növényi alapanyagokból készül. Erős vitaminok, szerves antioxidánsok segítik a maximális védelmet a káros agresszorok ellen. A termékben található C-vitamin támogatja az immunrendszer különféle sejtfunkcióit, és véd areaktív oxigéngyökök ellen, a macagyökér fokozza az energiaszintet és támogatja a memóriát és az agy egészségét is, organikus matcha levél kivonata, ez az antioxidánsokban gazdag összetevő közismerten gazdag EGCG-ben (epigallo-catechin-gallát), amely segíti a szervezet védekezését, az organikus kurkuma pedig segít erősíteni az általános energiaszintet.

SkinCapsule BRIGHTEN+

A nemkívánatos elszíneződések kiegyenlítését célzó, természetes eredetű táplálék-kiegészítő tiszta, klinikai, növényi alapú összetevőkkel, a fáradt megjelenésű bőr javítására. A formula idővel csökkenti az elszíneződést, a napozás okozta foltokat, a bőrpírt és az egyenetlen bőrtónust a ragyogóbb, fehérebb, egészségesebb külsejű bőr céljára.

Főbb összetevői:
– LUTEMAX- fellép az elszíneződést okozó kék fény hatása ellen
– SABERRY®- hatékonyan gátolja a melanin termelődését
– SkinAx2TM- igazoltan ragyogást ad a bőrnek és fehéríti
– POMANOX®- antioxidánsként hat

SkinCapsule HYDRATE+

Ez a napi hidratáló táplálék-kiegészítő a tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők erejét veti latba az optimálisan hidratált, tökéletesen kiegyensúlyozott, ragyogó bőr eléréséhez. Intenzíven hidratál belülről kifelé, feltölti a bőrt, és a sejtekbe vonzza a vizet, ezáltal hidratálja azokat.

Főbb összetevői:
– VEGÁN HIALURONSAV- feltölti a bőrt belülről kifelé
– COCOCINTM- cocos nucifera (gyümölcs) tanulmányok szerint javítja a bőr elaszticitását
– CERAMOSIDES®- klinikailag bizonyítottan helyreállítja a bőr ceramid tartalmát amaximális hidratálás érdekében
– ALOE VERA- humektánsként viselkedik, és segít megtartani a vizet és a hidratáltságot a bőr felső rétegeiben, elaszticitást és rugalmasságot biztosítva

SkinCapsule CLEAR+

Legyőzi a makacs pattanásokat, segíti a bőrt a megtisztulásban. Ez a napi táplálék-kiegészítő a pattanásos bőr állapotának javítására szolgál, tiszta, klinikai, növényi alapú összetevők keverékével segít megszüntetni a bőrpírt és a gyulladást.

Főbb összetevői:
– KURKUMA- a kurkuma a pórusokat célozza és nyugtatja a bőrt
– PANTOTÉNSAV- 12 hét alatt igazoltan jelentős mértékben csökkenti a pattanásokat és elváltozásokat
– CINK- klinikailag bizonyítottan 60%-kal csökkenti a gyulladásos elváltozásokat és 23%-kal a komedókat.
– A-VITAMIN- erős antioxidáns, amely harcol a szabad gyökök ellen, és retinolformává alakul, így belülről kifelé küzd az elváltozások ellen

Print