Magyar lány táncol Jennifer Lopez új videójában!

A női siker minden nőnek és minden lánynak jár, aki tesz érte. Aki nem rest tanulni, dolgozni, fejleszteni magát. No és azoknak a magyar lányoknak is jár az elismerés, akik egy világsztár videójában kapnak helyet.

Valamikor május környékén bukkantam rá Lady Szomjasra a TikTokon és nagyjából azonnal megfogott.
A videós csatornán bár rengetegen táncolnak, de olyat ritkán látni, aki ennyire felszabadult, laza, mosolygós, természetes és akár egy született színésznő, úgy perdül-fordul a kamera előtt, nem beszélve arcjátékáról, amivel jócskán megdobja az összképet.

Bár nem sokat tudok Lady Szomjasról azon túl, hogy egy helyes, természetes magyar lány, aki imád táncolni, de meglátásom szerint nagy szükség van az ilyen tehetséges, egyben vidám és kreatív fiatalokra.
Lady Szomjas, teljes nevén Szomjas Jennifer pedig hol máshol rázza mostanság, mint Jennifer Lopez vadonatúj videó-montázsában.
Szomjas Jennifer mellett még néhány lány feltűnik a videó-összeállításban, de az öröm nem más, mint: ő is.

Lady Szomjas, azaz Szomjas Jennifer és Jennifer Lopez
Lady Szomjas JLo videójában

Igen, ez egy női siker, hiszen nem mindennap kap helyet egy magyar lány egy világsztár videójában. Nem, nem csak arról van szó, hogy véletlenül bekerült.
Egy ilyen projektet bizony alapos kutatómunka előz meg, egy stáb áll mögötte, akik A-tól Z-ig “átrágják”, hogy ki az, aki hozzáad JLo munkásságához, imidzséhez, ki az, aki marketing szempontból is ütős és sorolhatnám.

Szóval… Lady Szomjas, gratulálok a Női Siker magazin nevében is!
Kozma Rita

És íme a teljes videó:


@jlo

Celebrating 8 years of ##DanceAgain !!!!

♬ original sound – JLO