Le az unalmas melegítővel! – stílusos szabadidőruhák otthonra, amelyekben csinosnak érzed magad

Jó, jó, teljesen érthető, hogy otthon ne viseljünk szoros, kényelmetlen ruhákat, pláne cipőket, de ha már muszáj melegítőt vagy puha anyagú darabokat viselnünk, miért ne választhatnánk olyat, ami nem csak kényelmes, hanem jól is mutat rajtunk.

Hiszen az egy dolog, hogy az otthoni munkához, tanuláshoz a legkézenfekvőbb olyan felsőbe és nadrágba bújni, ami nem nyom sehol, amiben jólesik bármilyen pózban dolgozni, de bizony nincs kiábrándítóbb egy kinyúlt tréning nadrágnál, egy szöszös vagy bolyhos pulcsinál, egy “sokat látott”, kopottas ruhánál.

Pont ezért vettem a nyakamba az ruhaüzleteket, tervezőket – persze csak virtuálisan -, hogy milyen kínálatot tudnak nekünk ajánlani ezekre az otthon töltött hetekre, szigorúan figyelembe véve, hogy bár melegszik az idő, de a lakásban, házban még jól jön egy-egy melegebb darab.

Answear.hu
Mango

Otthon sem kell elhanyagolnunk magunkat, hiszen az sem a lelkivilágunknak nem tesz jót, sem a… hát igen, meglehet, hogy a párkapcsolatunknak sem.
Mert nem biztos, hogy a párunk felhozza a témát, hogy szívesen látna rajtunk mást a hatszázszor kimosott melegítőnadrágon kívüli is, de nem kizárt, hogy megfordul a fejében.
No és persze lehet, hogy viccesek azok a posztok és videók a közösségi média oldalakon, amelyek azt taglalják, mutatják be, hogy egy ősasszony fog kijönni a home office végén a barlangból, mindez maradjon csak poén, a valóságban azonban figyeljünk oda magunkra.
Figyeljünk oda a bőrünkre, éppen ezért hidratáljunk, használjunk fényvédőt, ha kiülünk a teraszra vagy a kertbe és igen, viseljünk a héten többféle szabadidőruhát, amely változatossá teszi a megjelenésünket és a kedvünknek sem ártunk vele, sőt.

VAN GRAAF
gardrobom.hu
aboutyou.hu
Answear.hu
chiaraferragnicollection.com/
aboutyou.hu