Mit viselj otthon, amikor videós tárgyalásra, konferenciára készülsz?

Bizony ám, otthon a négy fal között is dolgozhatunk és előfordulhat, hogy egy videós megbeszélésre vagyunk hivatalosak, amikor is nagyon nem mindegy mit viselünk.

Akár te vagy a meeting vezetője, akár csak résztvevője, vagy épp online oktatást tartasz a kamera előtt igenis fel kell öltöznöd. Hiszen ez munka és komolyan kell venni. Ha nagyon nem szeretnél egy szűk szoknyában vagy épp nadrágban feszíteni órákon keresztül és egészen biztosan csak az arcodat és a törzsedet látják, akkor viselhetsz alul kényelmes tréningnadrágot, puha, könnyed alsót, de tényleg csak akkor, ha nem állsz fel, nem mozdulsz meg.
Nem minden munkakör, pozíció enged meg olyan “bakit”, hogy kilátszódjon a melegítőnadrágod vagy épp a kisállatkás pizsamád.

Ha szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, viselj könnyed egészruhát, vagy ha blúzt, blézert szeretnél felvenni, akkor válassz hozzájuk olyan nadrágot, szoknyát, ami nem melegítő, de mégis kényelmes.

Kerüld a mintás darabokat, ha mögötted a háttér is “zajos”, ha sok a könyv, a polc, a felirat. Amennyiben üresebben, letisztultabb háttér van mögötted nincs gond a mintával.

VAN GRAAF – Marie Lundt
Starshiners
Gardrobom.hu
ANSWEAR
VAN GRAAF – Hugo Boss
ANSWEAR
Gardrobom
Starshiners