Kozma Rita új, igaz történeten alapuló könyvéből megtudhatod, hogyan lehetsz sikeresebb, boldogabb, hogyan valósítsd meg az álmaidat akár kapcsolati és anyagi tőke nélkül is.

A siker receptje című könyv érthető, kézzelfogható és azonnal alkalmazható tanácsokat tartalmaz, amelyeket akkor is elsajátíthatsz, ha 16 vagy épp 61 éves vagy, ha vidéken, a fővárosban vagy épp külföldön élsz; függetlenül az anyagi körülményeidtől, és attól, hogy van-e kapcsolati tőkéd.

A siker alapja az önbizalom, ehhez nem fér kétség: szükséges a kapcsolatainkhoz, a munkánkhoz is. Bárki megnövelheti az önbizalmát, pusztán a könyvben olvasott tanácsok által!

A könyv lerántja a leplet a nagy „önbizalommítoszról”, azaz kiderül, hogy miért nem a megjelenésünkön múlik az önbizalom – mint ahogyan azt sokan hiszik. A könyv elmagyarázza, hogyan tehetünk szert egészséges, valódi és tartós önbizalomra.

Mi kell még a sikerhez az önbizalmon kívül?

  • Időgazdálkodás, hiszen sokszor pont az időn „csúszunk el”; azt érezzük nincs elég, pedig lehet, hogy csak nem jól osztjuk be.
  • Pénzügyi intelligencia: hogyan gazdálkodj okosan akár kevés pénzből is, mire költs és mire ne.
  • Céltervezés.

A könyv mindezeken kívül foglalkozik még:

  • az álmok megvalósításával,
  • a személyiséghez illő megjelenés fontosságával,
  • a kreatív kommunikáció és a közösségi média szerepével a munkánkban,
  • az Énmárka kialakításával, amely nem egyenlő az egóval, azonban mindenkinek kell, hogy legyen, akár alkalmazott, akár vállalkozó.

…És még megannyi ötletet ad ahhoz, hogy ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid! Hiszen lehetséges!

A könyv ára: 4990 ft

Rendeld meg ITT: https://plus-size.hu/termek/a-siker-receptje-hogyan-erd-el-a-celjaid-e-book/

Add your comment