Viszlát pigmentfoltok és szem alatti sötét karikák!

Az első tavaszi napsugarak igazi feltöltődést adnak a lelkünknekAmikor minden percünket a szabadban töltenénk, a tudatos bőrápolásról sem feledkezhetünk meg, ha szeretnénk megőrizni arcunk egységes bőrképétA napfény – a hormonális változások és az idősödés mellett – növeli szervezetünk melanintermelését, ezzel hiperpigmentációt idézhet elő. Ennek hatására különösen arcunkon sötét elszíneződések, úgynevezett pigmentfoltok keletkezhetnek, egyenetlenné téve bőrünk megjelenését. A jó hír, hogy célzott termékekkel felvehetjük ellene a harcot: az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjában található szabadalmaztatott thiamidol hatóanyag bizonyítottan hatékony a melanintermelés, ezáltal a pigmentfoltok csökkentésében.

Testünk melanintermelése többnyire zavartalan, viszont a bőrünkön jelentkező barnás foltok, vagyis a pigmentfoltok a látható eredményei annak, hogyha a melanintermelésünkfelborul. Ezt kiválthatja többek között a fényvédő használathiánya, a hormonváltozás (pl. terhességi melasma), de akár egy gyulladás is a szervezetünkben. Ezek az elváltozások többnyire ártalmatlanok, azonban esztétikai szempontból kellemetlenek lehetnek. 

Milyen szerepet játszik a thiamidol a hiperpigmentált bőr kezelésében?

Az Eucerin által szabadalmaztatott thiamidol hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, blokkolja a tirozináz enzimet, amely a tirozin aminosavat melaninná alakítja. Az Anti-Pigment Dual szérum a fent említett thiamidolhatóanyag mellett tartalmaz hialuronsavat is, ezáltal hidratáltá varázsolja a bőrt, miközben csökkenti a sötét foltokat és meggátolja az újbóli kialakulásukat is. Lágy textúrájának köszönhetően nappalra és éjszakára is használható, hiszen nem hagy zsíros érzetet és könnyen beszívódik. 

A hiperpigmentáció a szem körüli területen sötét karikák formájában jelentkezik legtöbbször. Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém hatékony összetevőivel világosabbá és simábbá teszi ezt az érzékeny területet.  A különleges fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően ragyogóvá válik a szemkörnyék, így a bőr megjelenése azonnal friss és üde lesz. Ezenfelül hialuronsav is található benne, ami csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat. Az oligopeptidekpedig támogatják a bőr kollagénhálózatát, és ennek köszönhetően a bőr szerkezete megerősödik. Ez a szemránckém igazi jolly jokerként mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül, a felvitelét pedig a fém applikátorkönnyíti, ami kellemesen hűsít.

A termékek rendszeres használatának köszönhetően az első eredmények már 2 hét után láthatóak. Fontos, hogy naponta összesen maximum 4 alkalommal vigyélfel arcbőrödre thiamidol tartalmú termékeket.


Eucerin Anti-Pigment Duál szérum, 30 ml  

▼ Kettős hatású szérum thiamidollal és hialuronsavval

▼ Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat, újbóli kialakulásukat megakadályozza

▼ Újjávarázsolja a bőr megjelenését

▼ Az első eredmények két hét után láthatóak, rendszeres napi használat mellett

Eucerin Anti-Pigment szemránckrém, 15 ml

▼ Mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül

▼ Ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket

▼ Friss és üde megjelenést biztosít

▼ Csökkenti a szem körüli puffadást, a finom ráncokat kisimítja

▼ Mikroműanyag-mentes