Fotózásra kész bőr, természetes retusálással

Ahogyan az évszakok is váltják egymást, úgy bőrünk is megújul 28 naponta. Ahhoz, hogy segítsünk a bőrnek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, a peeling jó választás lehet, hiszen gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, megtisztítja a pórusokat, s így segíti a bőr regenerálódását. Bőrtípustól függően különféle peelingek ajánlottak. Ha nem szeretnél eltévedni a peelingek útvesztőiben, olyan kezelést keresel, amely bármely életkorban, bármely bőrtípusra és bármelyik évszakban alkalmazható személyre szabottan, akkor egy újdonságot ajánlunk figyelmedbe: a Geneo nem-invazív kezelés, amely nem szívja vagy húzza a bőrszövetet, így minden bőrtípushoz kellően gyengéd.

A bőrön belülről indítja be a természetes oxigenizációs folyamatot ideális feltételeket teremtve a bőr táplálásához és belülről kifelétörténő átalakításához.
Az eredeti Pollogen oxypodok, tiszta, vegán hatóanyagokból állnak, állatkísérlet-mentesek és szilárd formában tartalmazzák a hatóanyagokat. Minden hatóanyag kivétel nélkül természetes klinikai tisztaságú, ez biztosítja, hogy a kezelés maradéktalanul hatékony legyen, már egy kezelés után.

Újdonságként most megérkezett az ÚJ RETOUCH oxypod!
A Geneo Retouch friss alapot ad a bőrnek, a kettős peelinggel történő hámlasztással, a pórusok tisztításával és a bőrsejtek megújításának támogatásával. Kimagaslóan hatékony AHA-, BHA-és PHA savakat tartalmazó formulája kezeli a finomráncokat, bőrproblémákat, egyenetlen textúrát, melynek eredménye a sima és ragyogó bőrkép. A Geneo Retouch OxyPod egyedülálló hármas hatásról gondoskodik:-természetes úton oxigenizál-hámlaszt-biztosítja a hatóanyagok felszívódását. A fulvosav, a borostyánkősav, a mandulasav, a szalicilsav és az erős antioxidáns fekete áfonyakivonata együtt védik és építik újjá a bőrt.
A Geneo Retouch szérum átfogó revitalizáló éshidratáló hatást biztosít, melyek a Retouch OxyPod kezelés során elért eredményeket erősítikés tartják fenn olyan hatóanyagokkal, mint az AHA sav, a tejsav, az olajkomplex, és akifejezetten ehhez a szérumhoz készült egyedi kivonatok. Az eredmény selymes, ragyogó, decsillogástól mentes bőr.