Magyar tespozitív modellek álltak a mellrák elleni küzdelem mellé, hogy felhívják a figyelmet: törődj magaddal!

Bár október a mellrák elleni küzdelem hónapja, de egy ilyen fontos ügyet nem lehet csak egy hónapban kezelni, folyamatosan jelen kell, hogy legyen, hiszen egész évben törődnöd kell magaddal.

Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy milyen nagyon fontos a rendszeres önvizsgálat, a mellünk megvizsgálása, a szűrővizsgálatokra (mammográfiára 40 év fölött és ultrahang vizsgálatra már 40 év alatt is) eljárni.

A CREATE YOURSELF GIRLS sorozat testpozitív modelljei a mellrák elleni küzdelem mellett kampányolnak, hiszen semmi sem lehet olyan fontos, mint az egészségünk.
Önmagunkért és szeretteinkért egyaránt.

Magyarországon évente több, mint 8000 nőt diagnosztizálnak mellrákkal, amelyből a jelenlegi adatok szerint legalább 2300 esetben a szövődmények, áttétek által hallállal végződik.
Törődj magaddal, az egészségeddel és add tovább az üzenetet nőtársaidnak is, hiszen minden nő számít!

Fotók: Tiszolczi Lilla
Művészeti vezető: Kozma Rita


Modellek: CREATE YOURSELF GIRLS – Mázás Anikó, Fügedi Bernadett, Grózly Bianka, Illés-Herczeg Tamara, Forrás Eszter, Sergely Enikő, Kozma Rita

A testpozitív modellek közül Eszter – fehérneműs fotón rózsaszín szalaggal a mellén – mellráktúlélő, aki roppant fontos ügyének tartja felhívni a nők figyelmét erre az alattomos betegségre, így mellrák hónap ide vagy oda, folyamatosan hangot ad közösségi oldalain annak, hogy ne hanyagoljuk el magunkat.

A CREATE YOURSELF GIRLS több videót is szentelt a témának Tiktok-csatornáján, amelyek a linkre kattintva láthatóak: https://www.tiktok.com/@create_yourself_girls