Fesztiválsikk: ezt viseld a Szigeten!

Bizony olykor ránk fér egy kis kikapcsolódás és nem mindig kell ahhoz tűsarkú, hogy csinosak legyünk a buliban. Pláne ha ez a parti a szabadtéren zajlik. No de mit viseljünk egy ilyen eseményen, ha nem csak jól szeretnénk érezni magunkat, hanem a megjelenésünk is számít?

A sztárok nagy kedvence, a Coachella fesztivál magyar változata is lehetne a Sziget fesztivál, ahol immár évtizedek óta élvezhetjük a világsztárok zenéit, az izgalmas és színes programokat és elengedhetjük a mindennapi pörgést pár napra.
Azaz másképp pöröghetünk: zenére.

No de mit viseljünk a fesztiválon, ha fontos számunkra a megjelenésünk, emellett szeretnénk, hogy mindaz, amit viselünk kényelmes és praktikus is legyen?

Ami biztos: ne tűsarkút.
Igen, fő a kényelem, azonban szerencsére könnyedén összeállíthatunk olyan szetteket, amelyek túlmutatnak ezen és még csinosak is.
Íme néhány példa, akár szoknyás, akár ruhás vagy épp nadrágos vagy, megtalálhatod közöttük a kedvencedet.

Amennyiben akár megmártóznál a Sziget strandján, érdemes fürdőruhát is vinned – akár magadon is – , hiszen mára már a fürdőruhákat csodásan lehet ötvözni ruhákkal és máris kész egy könnyed, nyári szett.
Kapd fel magadra kedvenc kaftánodat vagy kimonódat és egyszerre lesz könnyű, szellős az összkép és még elegáns is.
Kalapod ne hagyd otthon, hiszen a szetthez is remek kiegészítő és még a napszúrástól is véd.


A maxi ruha szerelmeseinek

Igazi boho sikk a hosszú szoknya, a hosszú ruha, amit már az ikonikus Woodstock fesztivál viráglányai is előszeretettel viseltek.
Ha te is szereted ezt az irányt, bátran menj maxiban, csak tudd, a szoknyád-ruhád alja nagy valószínűséggel poros lesz, így olyan darabot vigyél, amit annyira nem sajnálsz.


Rövidnadrág oversize inggel

Bizony-bizony, a fesztivál az a hely, ahol ha úgy tartja kedved, rövidnadrágban is mehetsz, nem véletlenül hívják a szabadság szigetének.
Ha ritkán fordul elő veled, hogy rövidebb darabokat válassz utcára, akkor kapj rá egy bővebb, hosszabb inget vagy kimonót, amit akár meg is köthetsz a derekadon, vagy szabadon is hagyhatod az inget.

Az ing, kimonó vagy kendő azért is ajánlott, mert védi a vállat, karokat a napégéstől.


Élénk színek bűvöletében

Ahol semmi sem tilos, az a Sziget! A mindennapokban előfordulhat, hogy olykor tompább, visszafogottabb színek után nyúlunk, amikor dolgozni vagy bármilyen más programra indulunk, pedig bizony az élénkebb, feltűnőbb színek frissítenek, üdévé varázsolnak.
Amennyiben a hétköznapokban ritkábban viselünk pulzáló, látványos színeket – és emellett nagyon tetszenek – akkor mikor máskor is lehetne befutó, ha nem egy nyári programra?


Modellek: Bianka, Anna, Viki, Bogi, Tamara – CYP
Fotók: Tiszolczi Lilla
Művészeti vezető: Kozma Rita