Színpompásan esőben, ragyogó napsütésben

Bár már megérkeztek a melegebb napok, olykor előfordul egy-egy szelesebb, kicsit hűvösebb időszak. Vajon mi is lehet az, ami mosolyt csal az arcunkra a változékony időjárásban? Bizony, a színek.

Természetesen nem kell feltétlenül élénkebb, harsányabb színekbe bújnunk, hiszen a klasszikus nude és a fekete ebben az időszakban is ruhatárunk középpontjában lehet – ha szeretjük -, azonban ne feledkezzünk el az éltető, ragyogó, frissítő színekről sem.

Kortól és alkattól függetlenül, magabiztosan viselhetjük kedvenc árnyalatainkat és színtónusainkat, természetesen attól függően, hogy éppen mi a programunk.
Munkába a kevesebb több lehet, no de nem anyagmennyiségben, hanem színpompában. Ebben az esetben – főképp, ha a munkakörnyezetünk, szakmánk is megköveteli -, bőven elég egy, legfeljebb két élénkebb, feltűnőbb színt viselnünk.


Amennyiben nincsenek ilyen kötöttségek, akkor határ a csillagos ég (természetesen annyira, amennyire valóban illik a céljainkhoz és a személyiségünkhöz az, amit viselünk).

Egy délutáni sétához, barátnős kikapcsolódáshoz akár egy-egy különlegesebb kiegészítőt is belecsempészhetünk a szettünkbe, vagy felvehetünk olyan darabokat is, amelyeket nappalra nem merünk, vagy nem akarunk bevállalni.

A lényeg: ne féljünk a színektől, csak bátran, hiszen akár jobb kedvre is deríthetnek, élénkíthetnek, feltölthetnek.Fotó: Pure Spirit Photography
Stylist: Kozma Rita
Smink: Prokop Kata Sminkakadémia
Modellek: Create Yourself Program – Juhász Gabriella, Forrás Eszter, Kovács Noémi, Gyenes Daniella, Jobbágy Anna, Kardon Anna, Grózly Bianka, Illés-Herczeg Tamara, Gál Bernadett