Hazánk leghangulatosabb vegán étterme újranyitja kapuit

Egészség, stílus, tudatosság: ez az új Veganeeta Home

Ez nem divat, ez nem fellángolás, hanem egy fenntartható életforma. Dr. Árvai Anita, azaz Veganeeta Ancsi étterme június 3-tól új kínálattal, és megújult hangulattal vár mindenkit egész évben Balatonalmádiban.

Sokan keresnek egy jó programot, vagy csak egy kulináris élményt a Balaton partján. A Veganeeta Home immár 5 éve biztosítja a vegán étrend szerelmeseinek a legváltozatosabb kínálatot. Az étterem olyan népszerű lett a hazai és külföldi turisták körében, hogy a tulajdonos új helyre költöztette csapatát, egy új helyszínen, megújult kínálattal jelentkezik Balatonalmádiban.

A vegán étrend egy olyan táplálkozási forma, amely kizárja az állati eredetű alapanyagok használatát, teljes mértékben a növényi alapanyagok változatosságára és a szervezetre gyakorolt pozitív hatására hagyatkozik. A húsmentes, 100 százalékban vegán étrend népszerűsége töretlen, sőt ahogyan azt Ancsi tapasztalja, egyre nagyobb az érdeklődés iránta. 

Árvai Anita, a Veganeeta Home tulajdonosa

„Az alapkoncepció természetesen megmaradt, az ételeink és az italaink továbbra sem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, elkötelezett hívei vagyunk az egészséges és fenntartható étkezésnek. Hitvallásunk, hogy a növényi alapú táplálkozás nemcsak ízletes és változatos lehet, hanem hozzájárulhat a környezetünk és az egészségünk védelméhez is” – hangsúlyozta.

A megújult étterem még nagyobb kínálattal, változatos étel- és italválasztékkal, esztétikusabb és még tágasabb, harmonikusabb környezetben várja vendégeit, legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról, esetleg céges vagy családi rendezvényről. A külső megújulás mellett a belső értékekre is figyeltek a tervezéskor, így a friss, helyi, minőségi és szezonális alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, fűszerek stb.) használata kiemelt szerepet kapott az étlap összeállításakor.

„Külön öröm számomra, hogy egyre népszerűbbek a vegán ételek, rengetegen szeretnék kipróbálni változatos fogásainkat. Büszkék vagyunk rá, hogy azok a vendégeink is elégedetten távoznak, akik a mindennapjaikban egyébként nem növényi alapú étrendet követnek. Az embereknek nagy igényük van arra, hogy minőségi időt fordítsanak magukra, ami azt jelenti, hogy közelebbről is megismerkedhetnek a vegán világgal. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a főzőkurzusaim, amelyek szinte kivétel nélkül teltházzal kerülnek megrendezésre” – mondta az étterem tulajdonos.

A megnyitó napjára különleges specialitásokkal készül a vegán háziasszony és csapata: a spárgakrémlevest például színes, nyár eleji virágesővel kínálják, de akár a Tom Yum levest is megkóstolhatjuk, sőt lesznek ördögszekér mignonok vörös curry-be mártva, és Focaccia per tutti is, krémes csicseriborsóval és roppanós tavasszal.

A teljes kínálatot megnéznéd, vagy már foglalnál is asztalt?

Az étterem weboldalán megteheted!