Ingyenes bőrápolási tanácsokat szeretnél? A szakértők várnak a patikákban!

Idén is megrendezik a tavaly nagy sikert aratott Dermo Roadshow-t, amelynek középpontjában az ember legnagyobb és védekezésben legelső szerve, a bőr és annak állapota, megóvása és tudományos alapokon nyugvó gyógyítása áll. A programban az ország 40 patikája vesz részt.

Az egyedi szakmai programban részt vevő patikákban gyógyszerészek, kozmetikusok, bőrgyógyászok, és a legismertebb dermokozmetikai márkák szakértői segítik egész évben a szakképzett, alapvetően is nagy hatóanyag-ismerettel rendelkező, dolgozóik felkészültségét a bőrápolás területén.

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák nem csak gyógyszertári termékekben, hanem bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles választékkal állnak a bőrproblémákkal küzdők, a tudatos bőrápolók, és az érdeklődők rendelkezésére.

Fókuszban a napvédelem

Májusban a programban résztvevő patikákban a szakértők ingyenes tanácsadást nyújtanak, valamint az érdeklődők ingyenes termékmintákkal és próbalehetőséggel tesztelhetik a számukra megfelelő bőrápolókat. A profi tanácsadók segítségével naptól védett, szép és egészséges bőrre tehetünk szert, és segítenek abban, hogy valóban hatásos termékeket használhassunk, ne a szép címke, a jó reklám, vagy az illat döntsön a választásban.

Ráadásul az akciókon és termékmintákon kívül izgalmas nyereményjátékkal is készültek.

A Dermo Roadshow május 2. és 31. között várja az érdeklődőket, és azokat, akik fényvédelmi tanácsokra és kiváló minőségű termékekre vágynak. Az akció keretében meghirdetett nyereményjátékban a patikákba személyesen ellátogatók, valamint az online résztvevők is játszhatnak ezen az oldalon.

Főnyeremény: 4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en

További nyeremények:

5 db értékes dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva

10 db Kulcs Patikák arctörölköző