Cápák inspirálták a magyar rúdtánc-márka kollekcióját

Az első környezetbarát designer polewear márka, a FANNA új kollekcióját a vad vízi világ részletei ihlették. A Wild Waters kollekció darabjai a hullámok könnyed mozgását, az erőt és az egyensúlyt testesítik meg. 

A 2018-ban alapított FANNA célja, hogy a darabok viselőit magabiztossá tegye, ösztönözve őket a szabad, komfortos mozgásra, így a FANNA Nőket is a folyamatos megújulás, kitartás és egészségtudatosság jellemzi. Ezekre az értékekre épít a Wild Waters kollekció, amelynek termékein visszaköszönnek az óceánt, a cápát, valamint a kagylókat idéző motívumok.

„A FANNA Nők számomra mind szuperhősök – gyönyörűek, nőiesek, és céltudatosak. Az ő erejük miatt építettünk a cápa motívumára, hiszen a vizek királya igazi túlélő és az egyensúlyt is fenntartja. A kollekció tervezésénél számomra nagyon fontos volt, hogy a formákkal hangsúlyozzam a női alak erejét és tökéletességét”
– emelte ki Nagy Fanni, a FANNA márka alapítója és tervezője. 

A Wild Waters kollekciót a határozott vonalvezetés, különleges csúcstalálkozások és a keresztezett, kontrasztos formák jellemzik. A széria rudas vonala két szettel, egy bodyval, és egy shorttal debütált. Emellett bemutatkozott a FANNA első fehérneművonala is, amely biopamut termékként egészséges, etikus, és minőségi alternatívát biztosít. 

A széria egy része GOTS® minősítéssel rendelkező biopamut anyagokból készült, a korábban már jól bevált ECONYL® és OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkező anyagok mellett. Az ezekből alkotott polewear darabok fürdőruhaként is viselhetőek

Polewear

A SHARK szett felső és alsó része is határozott cápamotívumokat jelenít meg. Elérhető fekete-nude, piros-nude, valamint fehér-nude kombinációkban. 

A békés vizek ihlette FLOW szett egy letisztult, hétköznapi páros, amelyben maximálisan élvezhető a mindennapok gördülékenysége. A szett elérhető fekete, fehér, piros, rouge (ciklámen), sunset (napsárga) és cloud (halványszürke) színekben. 

A ROCK bodysuit a szabálytalan sziklák által inspirált darab, amelyben megjelenik az újragondolt X top, a FANNA legnépszerűbb felsőrésze. A szett elérhető fekete, fehér, piros, rouge (ciklámen), sunset (napsárga) és cloud (halványszürke) színekben. 

A hullámzó óceánt bemutatva a biopamutból készült WAVE short könnyed, komfortos, szabad mozgásra ösztönzi viselőjét. Megtalálható fekete, fehér és nude színekben.

Fehérnemű

A WILD szettet az éles csúcsok jellemzik, amelyek a nőiességet és a magabiztosságot helyezik előtérbe. Elérhető fekete-nude, fehér-nude, és piros-nude színkombinációkban. 

A hétköznapi viseletre tervezett SHELL szett egy egészség- és környezetbarát, biopamut fehérneműalternatíva a mindennapokra. Elérhető fekete, fehér, nude, és púderrózsaszín árnyalatokban.