Ragyogó arcbőr – nem csak – az ünnepekre

Az ünnepekre hangolódva akár ajándékként, akár önmagunk számára is csábítóak lehetnek a csodás karácsonyi szépségcsomag válogatások. Lepd be szerettedet vagy önmagad – igen, ne feledkezz el magadról sem, hiszen megérdemled a törődést! – az IMAGE Skincare márka különböző bőrtípusokra hangolt csomagjai közül azzal, amelyik igazán segítség lehet.

Bármelyikre is esik a választás, a lényeg mindegyiknél ugyanaz: add szeretettel! Most pedig ismerjük meg a termékcsomagokat közelebbről is:

LUMINOUS COLLECTION

Ünnepeld a napról napra fehérebb bőrt a négy legnépszerűbb termékünkkel, melyek a megfáradt bőr ragyogásáról gondoskodnak. Kezdd a gyengéd lemosóval, utána használd a növényi fehérítő szérumot, végül a mattosító fényvédős hidratálót. Zárd az ápolást az ajakápoló komplexszel, mely feltölti és dúsítja az ajkak megjelenését.

IDEÁLIS: a fáradt és egyenetlen bőrtónus ápolására.

AGE LATER COLLECTION

Lassíts le és engedd el magad kedvenc tápláló és fiatalító termékeinkkel. Mosd le a sminket és a szennyeződést a kíméletes lemosóval, majd simítsd ki a ráncaidat a hialuronsavas szérummal. A tápláláshoz és regeneráláshoz használd a tápláló antioxidáns krémet.

IDEÁLIS: száraz bőrre és az idősödés jeleinek kezelésére.

HYDRATING NIGHT COLLECTION

Kényeztesd magad legnépszerűbb éjszakai hidratáló termékeinkkel, hogy reggel táplált bőrrel ébredj. Tisztítsd meg a bőrt a gyengéd C-vitaminos lemosóval, mielőtt feltennéd a hidratáló lapmaszkot a megfáradt, kimerült bőr feltöltésére. A luxus ápolás utolsó lépéseként az antioxidáns krém a bőrbe zárja a nedvességet.

IDEÁLIS: a száraz, vízhiányos bőr feltöltésére.

FESTIVE FAVOURITES

Fedezd fel az IMAGE varázslatos világát legnépszerűbb mini kiszerelésű termékeinkkel. A kíméletes géles lemosó puhává teszi a bőrt és gondoskodik egyensúlyáról, a C-vitaminos szérum pedig fehérít és táplál. Egészítsd ki az ápolást a fényvédős hidratálóval, mely óv az ultraibolya sugaraktól és matt megjelenést biztosít.

DOUBLE HYDRATE

Kettőzd meg a hidratálást és a feltöltést a különleges karácsonyi csomagolásba foglalt kedvencekkel! A megfáradt bőr táplálására használd a lapmaszkot, az ápolás tökéletes kiegészítésére pedig vidd fel ajkaidra a nedvességben gazdag ajakbalzsamot.

IDEÁLIS: a száraz bőr és a kiszáradt ajkak hidratálására, fokozására.

Amennyiben sikerült dönteni a csomagok között, akkor nincs más teendő, mint ellátogatni egy Image Skincare peeling szakemberhez vagy megvásárolni a márka hivatalos webáruházában: www.imageskincare.hu.
Amit már a vásárlás pillanatában tudhatsz: valakinek nagyon nagy örömet fogsz szerezni az ünnepekre, vagy akár önmagadnak.