Hogyan adjuk el sikeresen a hölgyeknek a termékeinket? – programajánló

Mire vágynak a nők? Hogyan értékesítsünk nekik úgy, hogy mindeközben felelősen, tudatosan kommunikálunk feléjük?

A 4. B2W Fesztivál pont erről szól! Az előadók és kiállítók a legújabb kutatási anyagaikkal, tapasztalataikkal segítik azokat a vállalkozónőket és cégeket, akik nőknek adnak el.

Olyan nagyvállalati csúcsvezetőkkel és sikeres vállalkozókkal találkozhatsz a konferencián, akikkel máshol élőben kevés alkalmad lenne.Beszélgess velük, szerezz új üzleti kapcsolatokat

Tudtad, hogy a vásárlások 85%-ban nők döntenek?

Szinte mindenki nőknek, vagy női befolyásra ad el, de kevesen ismerik igazán jól a vágyaikat. Márpedig ha a legújabb tippeket megfogadod, akkor sikert, eredményt és hűséges visszatérő rajongókat szerzel, ami a legnagyobb kincs most a válságban.
Teljesíts jobban, sokkal jobban, mint versenytársaid! 

Mi vár rád október 27-én?

  • 1200+ fő prémium cégvezető, nagyvállalati döntéshozó(!) lesz a fesztiválon, szuper kapcsolatépítési lehetőség Neked, hiszen csúcsvezetőkkel máshol nem könnyű találkozni
  • Vállalkozónőknek és olyan cégeknek, akik nőknek adnak el, kihagyhatatlan marketing, sales, social és csapatépítő előadások
  • Sztárelőadók, példaértékű szakemberek
  • Kiállítók várnak, akik végre a megvalósításban is segítenek
  • Szerezz új üzleti kapcsolatokat, legyen már a karácsonyi szezonod és a 2023-as éved eredményesebb. 

    Jegyrendelés: www.b2w.hu

B2W Társadalmi szerepvállalása

A B2W® kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse.
A B2W® hiszi, hogy az okos marketingkommunikációnak társadalmi haszna van.
A B2W® fókuszában a 21. századi nők élettani, biológiai és érzelmi megismerése áll, ezért folyamatosan kutatja és elemzi szokásaikat, élethelyzetüket annak érdekében, hogy a B2W tudatos cégek marketingkommunikációja támogassa és segítse a nőket az előttük álló kihívásokkal való megbirkózásban, a nekik szánt termékek és szolgáltatások közti választásban, és hogy számukra a vásárlást egyszerűbbé, megnyugtatóvá, biztonságossá, de egyben a mindennapokból kiszakító élménnyé is tegye.
A B2W® legjelentősebb szakmai csúcstalálkozója a B2W Fesztivál, mely évente kerül megrendezésre.
A B2W® prémium közössége a B2W® VIP Club, melyben a tagok kapcsolatépítéssel, tapasztalatmegosztással, tudásanyagokkal, és saját online közösségi platformmal fejlesztik magukat, és cégüket. Folyamatosan figyeli és kutatja a média pozitív és negatív hatásait, hogy megoszthassa tapasztalatait a média szereplőivel, cégvezetőkkel, marketingesekkel és kivitelezőkkel, valamint magukkal a női fogyasztókkal is.