Hollywoodi csillogás, kaliforniai életérzés a sminkünk által? Igen!

New York, Párizs, Bangkok, Tokió és Sanghaj után megérkeztünk az örök nyár városába: Welcome to Los Angeles! Készen állsz a következő beauty-kalandra?

A legújabb kollekciót a kaliforniai életérzés, a természetes megjelenés és a hollywoodi csillogás ihlette. Főszerepben: krémes szemhéjárnyalók, vízálló szemöldökformázók, tápláló szájfények, ragyogó highlighter stick, valamint álomszerű illatok és mesés szappanok. Könnyed glam, tetőtől talpig: ezzel a külsővel bárhol felfedezhetnek!

„Az ARTISTRY STUDIOTM Los Angeles Edition ismét igazi különlegesség lesz a beauty rajongóknak. A márka hatodik kollekciója természetes összetevőkkel varázsolja egészségtől ragyogóvá a bőrünket és gondoskodik a tökéletes külsőről – akár természetes, akár hollywoodi megjelenésre vágyunk” – mondta Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

Idézd fel a tenger hullámait a Testradírozó Szappan üdítő ombre színével, a pezsdítő citrus, sós levegő és a vízi virágok illatával! A 2-az- 1-ben szappan gyengéd habbal és finomra őrölt természetes kókuszdió héjakkal gyengéden tisztít és hámlaszt. Segít eltávolítani az érdességet, sima, puha tapintást ad és üdévé, egészségessé teszi a bőröd.

Artistry Studio LA Edition Product Silos

Ragadd meg a naplemente színeit, nyugalmát és édes romantikáját a különleges szappan ombre árnyalataival, a napsütötte gyümölcsök, friss virágok csábító illatával. A szappan dús habjával finoman tisztítja és táplálja bőrödet. Olívaolajjal, shea vajjal és kókuszolajjal selymesen sima érzetet hagy maga után.

ARTISTRY STUDIOTM Los Angeles Edition Parfümceruza Starstruck

Lépj ki a mindennapokból! Lélegezd be a pezsdítő citrusfélék, a sós levegő és a vízi virágok frissítő aromáját. Csak csavard el a ceruzát és húzd végig a pulzuspontokon: a fülek mögött, a nyakon vagy a csuklón. A selymes formula könnyen olvad a bőrbe, hogy egy valóra vált álom illatélményét nyújtsa.

Artistry Studio LA Edition Packaging Artwork

Tengerparti autózás egy végtelen nyári délutánon – engedd, hogy feltöltsön ez a különleges illat! Inspirálódj a napsütötte gyümölcsök, virágok könnyed, friss aromáiból. Csak néhány érintés a pulzuspontokon és máris a tengerparton érezheted magad!

ARTISTRY STUDIOTM Los Angeles Edition Pacific Proof Vízálló & Krémes Szemhéjárnyalóval

Ragyogó tekintet pillanatok alatt! Az új vízálló szemhéjárnyaló szuper tartós csillogást ad az egész napos kalandokhoz. A selymes, csillogó krém puha, rugalmas applikátorral vihető fel, így könnyen árnyékolhatsz, húzhatsz vonalat, vagy akár építheted is. Szemsminked lehet épp egy leheletnyi, vagy akár teljes fedésű. Természetes és aranyló LA Sand és LA Sunset árnyalatokban lehet a Tiéd.

Artistry Studio LA Edition Product Silos