Június végén jön a Női Ambíciók Napja!

Június 27-én online élvezheted közel 30 előadó és 20 virtuális kiállító programját. 

Az idei évben sem marad el, ezúttal viszont az online platform segítségével, innovatív módon teljesedik ki a klasszikus WOMANITY FESZTIVÁL.

A Női Ambíciók Napja elnevezésű kezdeményezés célja, hogy a céljaik, ambícióik vállalására biztassa a nőket, valamint támogassa őket a megvalósítás folyamataiban. 
Június 27-én egy teljes szakértői stábot biztosít a fesztivál minden célmegvalósító nőnek: az előadások, oktatóanyagok, edzésvideók között, 5 modulba rendezve találsz személyiségfejlesztés, önvédelem, nyelvtanulás, prezentációs technikák, kertgondozás, etikett, stíluskommunikáció, pénzügyi alapismeretek és még számos témát. Az online konferenciára díjmentesen lehet regisztrálni, a regisztráció mellé egy letölthető kuponfüzetet is kapsz, amelynek óriási kedvezményeivel többek között a ZAX Hungária Csokoládéboltban, a DODO HOME webáruházban, a MARATHONTIME webshopban, az Alanesse-nél, a Sigfrid Essence webshopban és még számos márkánál kedvezményesen vásárolhatsz.
A közel 20 órás videós anyag tartalmas tanulást, fejlődést és kikapcsolódást jelent az ambiciózus nőknek.
Az előadók között megtalálod többek között Kollányi Zsuzsi énekesnőt, Rakonczay Gábor hatszoros óceánátkelő hajóst és számos meghatározó, elismert szakembert. 
A részletes programot és előadólistát itt találod: http://womanityfesztival.hu/
Ha az előadásokhoz, oktatóanyagokhoz, edzésvideókhoz korlátlan hozzáférést és meglepetés ajándékokat is szeretnél, választhatod a WOMANUP! EVERYTIME csomagot is, amely 06.27-ig 2800 Ft-ért, 06.28-tól 6900 Ft-ért elérhető.

Mindegy, hogy az életed melyik területén születnek benned új ambíciók, célok. A lényeg, hogy legyen bátorságod kiállni értük és elindulni az úton, ami a megvalósításhoz vezet.