Minden ellene szólt ő mégis birodalmat épített: a kétgyermekes, egyedülálló feltalálónő, aki alapjaiban rengette meg az értékesítés világát

Ez a film hűen tükrözi a bátor nők életét, megpróbáltatásait, a rögös utat a cél eléréséig.

Személyes kedvencem a főszereplő, Jennifer Lawrence színésznő, aki a 2013-as Oscar-díj átadáson amikor a díjért ment fel a lépcsőn nagyot esett gyönyörű Dior ruhájában, de őt ez nem érdekelte, nem jött zavarba, sőt, még ő nyugtatta a többieket, hogy ez mindenkivel megesik, és ez is az élet része.

No de nézzük a filmet, a Joy-t, amit neked is látnod kell.

A film alaptémája:

A főszereplőnő élete bonyolult. Húszas évei közepén jár, elvált, 2 gyerekes családanya. Családját igyekszik összetartani, bár ők ezt pont nem szeretnék. Legfőbb támasza nagymamája, aki tartja benne a lelket és bátorítja, hogy törjön ki a “börtönéből”, és csinálja azt, amit szeretne. De minden a családról szól, így Joy is foggal körömmel küzd, hogy jobb élete legyen neki és  gyerekeinek is. Minden problémát egyedül igyekszik megoldani, amíg idegösszeroppanást nem kap. Ekkor ébred rá, hogy ő nem akar úgy járni, mint családja tagjai, és ezzel a mozzanattal máris belecsöppen az amerikai telemarketinges világba.

A Női Siker Klubban pont azt tanuljuk meg, arról kapunk folyamatosan információt, hogy tedd meg, amit kigondoltál, amit szeretnél, és élj úgy, ahogyan szeretnél!

A kudarc ne szegje kedved, ne szégyenkezz, ha elsőre nem sikerül, másnak sem megy minden simán!

Van különleges erőd? Játszottál már a gondolattal, hogy feltalálsz valamit, ami könnyíti az életedet, és másokét is?
Beszéltél már valakinek az ötleteidről, üzletedről, vagy csak magadban tartod, mert azt hiszed, hogy butaság, amit kitaláltál?
Nehéz kilépnünk a komfortzónánkból és megvalósítani az álmainkat. Sokszor erőn túl, vagy takarón túl kell nyújtózkodnunk, hogy a kitalált vállalkozást, ötletet megvalósítsuk.

De mint tudjuk, aki mer, az nyer és kockázat nélkül nincs nyereség.

Közhelynek hangzik? Hidd el, nem az… Hány és hány vállalkozó, üzletember tett olyan lépéseket, melyek megbotránkoztatták a környezetüket és még el is távolodtak tőle, nem hittek benne. 
De a remény hal meg utoljára. Ha nem teszel magadért, azért, hogy jobb lehess, hogy jobbá tedd a világot, akkor nem is érdemled meg, hogy sikeres legyél.
Ne várd a sült galambot, nem repül a szádba!