Fényvédelemre és ráncfeltöltésre vágysz? Vagy épp napallergiád van? Itt a megoldás!

Fényvédelem az egész családnak!

Tudtad, hogy az UV-sugárzás egész éven át jelen van, így minden nap ajánlatos bőrtípusnak és –problémának megfelelő fényvédőt alkalmazni? Az Eucerin Sun csomagjai a teljes családnak professzionális védelmet nyújtanak, így mindenki megtalálhatja a számára leghatékonyabb kombinációt.

Az UV-sugárzás egyike a legfontosabb tényezőknek, melyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. A sugarak mértéke, amik elérik a bőrt, függhetnek akár a napszaktól, az évszaktól, vagy a magaslati és földrajzi elhelyezkedéstől. Az UVA-sugarak idézik elő a barnulást és felelősek a ráncok, valamint az öregedés más jeleinek a kialakulásáért is, az UVB-sugarak pedig napégést és bőrrákot okoznak.

Ezekre a problémákra az Eucerin napozó termékcsaládja átfogó védelmet nyújt, új válogatásaival pedig a bőr egyéni igényeihez is igazodik, és hatóanyag-összetételével megoldást kínál a különféle bőrproblémákra.

Napallergiában szenvedsz?
A Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25 + Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél összeállítás gyógyír lehet a problémádra.

Fényvédelem mellett ráncfeltöltésre is vágysz?
Tökéletes csomag számodra a Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50.Hiperpigmentációs foltokkal küzdesz?
A Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+ segíthet ezek csökkentésében.

Hatékony napvédőt keresel gyermeked számára?
A Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30 csomaggal a kicsik és nagyok bőrének védelme is biztosítva lesz.

Extra tipp:

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, megelőzheti a napallergiás bőrtünetek kialakulását. Napallergia esetén javasolt a termék testápolóként való napi alkalmazása a napon tartózkodás előtt már 2 héttel, így megelőzhető a tünetek kialakulása.