Gasztronómia

Nem csak előétel: A leves lehet a fogyókúrázók Szent Grálja

Nem csak előétel: A leves lehet a fogyókúrázók Szent Grálja

A levesek jótékony hatásairól már a népi gyógyászat is tudott: húslevest főzünk, ha betegek vagyunk vagy ha felmelegednénk a téli hidegben. A leveseknek azonban a fogyókúrában is kiemelt szerep juthat, ám a diétázók sok esetben alulértékelik ezeket a fogásokat. Itt a nyár, a kétségbeesett, utolsó pillanatos fogyókúrák és diéták időszaka, amikor sokan böngészik az internetet sikeres és gyors módszer után…

A vad hekktől, a mézharmatos mákos nudliig – újra megnyitja kapuit a Gourmet Fesztivál

A vad hekktől, a mézharmatos mákos nudliig – újra megnyitja kapuit a Gourmet Fesztivál

Június 2-án újra megnyitja kapuit az ország „legfinomabb” eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. A rendezvény egy “országkóstolóként” is felfogható, amely három napon át, egy millenárisnyi területen mutatja be a legjobb hazai éttermeket és cukrászdákat. A vasárnap estig tartó Gourmet-ról persze nem hiányozhatnak a legjobb pezsgők, borok, sörök és röviditalok sem. 11. alkalommal, már kiforrott recepttel érkezik a gasztrofesztivál: mintegy…